Overzicht lesvormen

Overzicht lesvormen

Voor iedereen:

Privéles 30 minuten per week, jaarcursus:  er is alle individuele aandacht voor de leerling, en de lessen zijn individueel afgestemd in inhoud en lestempo.

Online lessen via Zoom of Facetime: i.v.m. de Corona crisis zullen individuele lessen van tijd tot tijd, afhankelijk van de situatie, ook online gegeven worden via Zoom of Facetime.

Voor kinderen:

Privéles 20 of 30 minuten per week met of zonder Gitaarclub; Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Deze lessen zijn op woensdag middag op basisschool De Zonheuvel.

Groepsles 30 of 40 minuten per week met zijn tweeën. – voor kinderen t/m 12 jaar: in de groepsles kunnen leerlingen naar elkaar luisteren, elkaar stimuleren en meteen samenspelen. Het lestempo wordt afgestemd op de hele groep.

Combinatie privéles en duoles – wekelijkse privéles, en een keer per maand samen lessen i.p.v. de individuele les.

4-lessenkaart voor jonge kinderen van 5 en 6 jaar: vier proeflessen van 20 minuten, om te kijken, of ze er al aan toe zijn.

Voor jongeren:

10 lessenkaart 30 minuten, vanaf 12 jaar t/m 20 jaar: voor leerlingen gitaar of ukulele, die op afspraak en vrijblijvend willen lessen.

Voor volwassenen:

Knipkaart zes keer 45 of 60 minuten: voor leerlingen, die tweewekelijks, of in onregelmatige afstanden willen lessen.

Gitaar- en ukulele- les aan huis: 60 minuten les aan huis op afspraak, mogelijk in de hele regio Utrechtse Heuvelrug, ook in Odijk, Bunnik, Maarn en Zeist.

 

 

<span>%d</span> bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close