Overzicht lesvormen

Overzicht lesvormen

Privéles 30 minuten per week:  er is alle individuele aandacht voor de leerling, en de lessen zijn individueel afgestemd in inhoud en lestempo.

Privéles 20 of 30 minuten per week met of zonder Gitaarclub; Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Deze lessen zijn op woensdag middag op basisschool De Zonheuvel.

Online lessen via Zoom of Facetime: I.v.m. de Corona crisis zullen veel individuele lessen (ook knipkaart lessen) van tijd tot tijd, afhankelijk van de situatie, ook online gegeven worden via Zoom of Facetime. De online lessen zijn altijd in overleg. Ook tijdelijk opschorten van de lessen is uiteraard mogelijk, op moment dat er (tijdelijk) geen fysieke lessen mogelijk zijn.

Groepsles 30 of 40 minuten met zijn tweeën. – voor kinderen t/m 12 jaar: in de groepsles kunnen leerlingen naar elkaar luisteren, elkaar stimuleren en meteen samenspelen. Het lestempo wordt afgestemd op de hele groep.

Knipkaart 6 keer 45 of 60 minuten, vanaf 16 jaar: voor jongeren en volwassenen, die op afspraak willen lessen.

Combinatie van privéles en duoles – een keer per maand samen lessen i.p.v. de individuele les.

10 lessenkaart 30 minuten, vanaf 12 jaar t/m 20 jaar: voor leerlingen gitaar of ukulele, die op afspraak en vrijblijvend willen lessen.

Gitaar- en ukulele- les aan huis: 60 minuten les aan huis, mogelijk in de hele regio Utrechtse Heuvelrug.

4-lessenkaart voor jonge kinderen van 5 en 6 jaar: vier lessen van 20 minuten, om te kijken, of ze er al aan toe zijn.

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close