Overzicht lesvormen

Overzicht lesvormen

Voor alle leeftijden:

Privéles 30 minuten per week, jaarcursus:  er is alle individuele aandacht voor de leerling, en de lessen zijn individueel afgestemd in inhoud en lestempo.

Deze lessen zijn in seizoen 2022-2023 op dinsdag middag op De Kievit 2, en op woensdag en donderdag op basisschool De Zonheuvel in Driebergen.

Online lessen via videoverbinding (Zoom of Facetime): Individuele gitaar- en ukelele-lessen met flexibele lesafspraken.

Voor kinderen:

Privéles 20 of 30 minuten per week Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Groepsles 30 minuten per week met zijn tweeën – duoles – voor kinderen van 6 t/m 12 jaar: in de groepsles kunnen leerlingen veel samenspelen, muzikale spelletjes doen, naar elkaar luisteren en elkaar stimuleren.

Groepsles 40 minuten per week – de gezellige Gitaarclub. Voor kinderen van 6 jaar tot en met 9 jaar: in de groepsles wordt veel gezongen en gitaar gespeeld. Er zijn veel muzikale spelletjes. De kinderen leren door naar elkaar te luisteren en de docent na te doen. Er wordt spelenderwijs aan een algemene muzikale basis gewerkt. De lessen zijn gericht op muzikale beleving.

Deze lessen zijn in seizoen 2022-2023 op woensdag en donderdag op basisschool De Zonheuvel in Driebergen.

Voor jongeren:

9 lessenkaart 30 minuten, vanaf 12 jaar t/m 20 jaar: met deze kaart kunnen flexibel lessen worden afgesproken. De lesdata zijn in overleg.

Voor volwassenen vanaf 21 jaar:

Les van 45 of van 60 minuten. De lessen worden per keer flexibel afgesproken en per les betaald (per Tikkie).

Gitaar- en ukulele- les aan huis: 60 minuten les aan huis op afspraak, mogelijk in de regio Utrechtse Heuvelrug, Doorn, Odijk, Bunnik en Zeist.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close