Links

 

DSC00063Mijn links:

Gitaarschool Nanno Wildeman, met wie ik nauw samenwerk.

Heuvelrug Muziekschool in Doorn, waar ik op vrijdag dwarsfluit-en ukulelelessen geef.

Basisschool De Zonheuvel, waar ik in een mooi lokaal  les geef op woensdag en donderdag

Broekmans & van Poppel, dé specialist op het gebied van bladmuziek. Ze hebben (bijna) alles op voorraad. De bladmuziek wordt vaak al op de volgende dag bezorgd. Zij weten er ook alles van en hebben de beste service!

Luthiers Gitaren in Den Bosch. Chris Teerlink is dé vakman voor alles wat met gitaren te maken heeft: het afstellen van gitaren, alle soorten reparaties en elektronica inbouw. Ook als je een goed afgestelde gitaar wil kopen met een zeer goede service, is het zeker de moeite waard, om naar Den Bosch rijden. Ook opsturen is mogelijk. De Kremona 2C of de Juan Salvador 2C zijn prima modellen, om mee te starten. Je krijgt veel gitaar voor niet veel geld.

Cultuurhoek Driebergen, het nieuwe cultuurcentrum in Driebergen. Leuk, dat er weer een ruimte is voor ontmoeting en muzikale activiteiten! Een keer per maand is er een Open Podium, waarvoor je je kan opgeven via de website.

Classical Guitar Review, een online platvorm voor klassieke gitaar met veel interessante artikelen en informatie.

Sascha Nowak, de bekende gitaarbouwer in Freiburg (Duitsland), die voor mij en voor Nanno prachtige concertgitaren gebouwd heeft.

Deze gitaar is gebouwd door Sascha Nowak (Freiburg, Duitsland)
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close