Over Sophia

LA

“Mijn leerlingen gaan al in de eerste les meteen muziek maken. Ik vind het leuk, om voor iedere leerling een eigen weg uit te stippelen, die bij de leerling past.”

Wil je meer weten over Sophia?

Sophia Plate studeerde Jazz aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met aantekening klassiek. Zij speelde als side’woman’ en freelancer in verschillende bands en projecten in jazz en wereldmuziek, en in musical- en theaterproducties.

In haar nieuwe solo programma SOPHIA SOLO speelt en zingt zij melodieuze en akoestische sfeermuziek zoals bossa nova, samba, tango, Zuidamerikaanse en Spaanse muziek, klassiek, pop en jazz. Daarmee verzorgd zij regelmatig optredens voor particulieren en bedrijven, zoals omlijstingen van openingen en lezingen, huis- en tuinfeesten, diners en recepties. Naast gitaar en ukelele speelt zij ook verschillende dwarsfluiten, saxofoons, en piano.

Wat doet zij nog verder?

Sophia geeft ook regelmatig muziek cursussen, workshops en trainingen, zoals ukulele, muziektheorie, podium training, gitaar- en blazers-ensemble, pop- en jazzband, kinder-bigband, en improvisatie lessen. Zij geeft dwarsfluit- en ukelele lessen aan jong en oud op de Heuvelrug Muziekschool in Doorn. Surf ook naar sophiaplate.nl.

Een gedachte over “Over Sophia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close