Gitaarles

Op zoek naar gitaarles in Driebergen?

Bij Gitaarles Driebergen kan iedereen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde speler gitaar en ukelele leren spelen. De lessen, cursussen en workshops bij Gitaarles Driebergen worden gegeven door Sophia Plate. Al meer dan 25 jaar geeft zij haar passie voor muziek in haar lessen door. Zij is een ervaren en vakbekwame docente, die betrokken is tot haar leerlingen.

Muziek is een taal

Muziek is een universele taal die door mensen op de hele wereld begrepen wordt. Mijn leerlingen, jong of oud, krijgen de mogelijkheid, om de eigen creativiteit en muzikaliteit te ontdekken.”

Kijk verder naar het lesaanbod:

Gitaarles voor kinderen

Gitaarles voor jongeren

Gitaarles voor volwassenen

Ukuleleles

Ukulele cursussen

Gitaarpakket beschikbaar

Om te beginnen is een akoestische gitaar het meest geschikt, of een nylonsnarige gitaar (vaak ook Spaanse – of klassieke gitaar genoemd) of een staalsnarige gitaar (westerngitaar). Voor jonge kinderen is een gitaarpakket beschikbaar in verschillende maten. Ook voor oudere leerlingen en volwassenen, die willen starten met lessen, is het gitaarpakket handig. Je kan dan eerst een tijd proberen op een geleende gitaar.

Leerlingen van Sophia gaan optreden

Minstens een keer per jaar kunnen de leerlingen van Sophia naar wens optreden. Kerstconcert, einde-jaars afsluiting, Cirkelconcert en concours van de “Muziekcirkel Driebergen”, muziekavonden op school, zoals van basisschool De Zonheuvel en Coolsma. Eerstejaars leerlingen spelen aan elkaar voor binnen de groepslessen, en bij kijklessen. Mijn leerlingen zijn ook regelmatig te horen bij ‘CD-Artline’, De huiskamer van Driebergen, boekhandel Jacques Baas en de bibliotheek Z-O-U-T.

Optreden muziekavond Zonheuvel
Leerlingen Sophia op het podium

Talentenklas bij Nanno Wildeman

Getalenteerde jongeren (met aspiraties om aan een conservatorium te  gaan studeren) kunnen zich opgeven bij Nanno Wildeman, met wie ik nauw samenwerk. Nanno heeft door de jaren heen veel talentvolle leerlingen op niveau gebracht op gitaar. Een heel aantal leerlingen werden door Nanno succesvol naar een toelatingsexamen gitaar voor het conservatorium begeleid.

Leerlingen uit de hele regio

Leerlingen uit de hele regio, uit Bunnik, Doorn, Maarn, Odijk en Zeist, weten mijn lessen, cursussen en workshops te vinden.

Contact en aanmelden

Neem contact op voor vragen en meer informatie over de lessen, en om een proefles af te spreken. Aanmelden is het hele jaar door mogelijk.

Gitaarles voor kinderen

Gitaarles voor jongeren

Gitaarles voor volwassenen

Ukuleleles

Ukulele cursussen

Het plezier van zelf ontdekken

“Als je leerlingen zelf laat ontdekken, hoe iets klinkt op gitaar, worden ze nieuwsgierig. Ze leren dan ook, om vanuit zichzelf te leren.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close